Camp med masser af fodbold og Champions League

0
883

En hel uge med masser af fodboldtræning, københavnertur, efterskoleliv og to spændende fodbold- og håndboldkampe.

Hvis du synes det lyder spændende, så læg vejen forbi Københavns Idrætsefterskole (KIES) i efterårsferien. Her inviteres til en uges Kies Camp 2015, og tilbuddet gælder blandt andet fodboldpiger i alderen 14-17 år.

Campen starter lørdag den 10. oktober og slutter lørdag den 17. oktober. Du skal bo på KIES, der ligger i Valby, og her bliver der 1-2 daglige træningspas under ledelse af KIESs trænere og med bl.a. John Faxe Jensen og flere af 3F-spillerne fra Brøndby som gæstetrænere.

Ud over træning og social hygge på efterskolen, bliver der også en tur til København og der er lagt to store sportsoplevelser ind i programmet: Brøndbys kamp i kvindernes Champions League-kamp mod Slavia Praha og en kamp i håndboldens Champions League med KIF Kolding Københavns .

Det koster 2200 kroner at deltage i campen. Læs mere her.

KIES camp 2