Jule-januar-tilbud: Køb bolden, der er udviklet til piger

0
1594

Traditionelle fodbolde er hård kost for knæ og hoveder i pige-kvindefodbold. Men der er et alternativ. Den dansk udviklede ”Eir”, der er mindre, blødere og lettere end traditionelle fodbolde i størrelse 5, mindsker risikoen for hoved- og knæskader, og FODBOLD FOR PIGER kan frem til 31. januar tilbyde Eir-bolden til en helt særlig julegave-pris.

Eir-bolden koster normalt 445 kroner, men FODBOLD FOR PIGER kan i samarbejde med Eir tilbyde dig bolden til kun 345 kroner inklusiv forsendelse. Samtidig støtter du Asylum United, som arrangerer fodboldtræning for piger og kvinder på landets asylcentre.

 Eir er godkendt til kampe i Danmark og forhandles på det amerikanske marked, hvor der meget fokus på hovedskader i fodbold. Forskning har vist, at kvinder har større risiko for hjernerystelser i forbindelse med hovedstød end mænd, men Eir-bolden begrænser risikoen på grund af dens lette og blødere materiale.

SÅDAN KØBER DU EIR-BOLDEN MED RABAT:

I Eir-shoppen: Bestil bolden og skriv FODBOLD FOR PIGER i emnefeltet. Så får du bolden til 345 kroner inkl. forsendelse (= 53 dollars). Gå til Eir-shoppen her.

Pr. Mobilepay 40107099: Betal 345 kroner. Skriv adresse og FODBOLD FOR PIGER.

STØTTE TIL ASYLUM UNITED: Når du køber en Eir-bold via FODBOLD FOR PIGER doneres 50 kroner til Asylum United, der arrangerer fodboldtræning for piger og kvinder i asylcentre.

Eir soccer 2