U17 DM: BSF slog Varde i årets sidste kamp

0
683

Det var årets sidste kamp i U17 DM Ligaen, men der var ikke noget juleferie over spillet, da Varde lørdag tog imod BSF. Der var fuld power på fra start, og da kampen var slut, var der scoret hele ni mål. De fleste scoret af et stærkt spillende BSF-hold, som endte med at vinde 7-2.

Cathrine Graversen bragte BSF foran ”på en klasseaktion” ifølge BSFs referat.

”Hun lægger en svær bold af til midtbanen og sekundet – og et par hurtige pasninger efter – modtager hun bolden på kanten af feltet og udplacerer i fri position Vardes målvogter med en iskold inderside ved fjerneste stolpe,” skriver klubben i sit referat.

Varde fik udlignet, men BSF kunne gå til pause foran 1-2 og i anden halvleg ramte gæsterne en af sæsonens bedste perioder, da de på 20 minutter kom foran 6-1. Varde fik reduceret til 6-2, men kort før slutfløjtet blev det til 7-2.

”Det var en holdpræstation udført at 14 topmotiverede klassespillere. BSF har hele efteråret arbejdet med at udvikle spillestil og de nødvendige relationer der skal være mellem spillere på de forskellige positioner.
Processen har været forlænget p.g.a. mange skader blandt nøglespillere i starten, men andre spillere har spillet sig op og taget ansvar,” skriver BSFs træner Svend Støvlbæk Hansen på klubbens hjemmeside.

“Linjen har været klar fra første kamp: Offensiv og attraktiv boldspil skullle kombineres med hurtigt og intelligent pasningsspil. Dét har kostet nogle point – særligt i starten af sæsonen, men en tydelig opadgående formkurve peger i en god retning. Vi kan gå til vinterpause med en fornemmelse af, at der er gode ting i vente,” fortsætter han.

Med sejren er BSF på tredjepladsen med 21 point. Varde overvintrer på ottendepladsen med 15 point. Ligaen føres af Brøndby med 30 point foran Fortuna Hjørring på andenpladsen.