U16-DAGBOG: Sejr over Italien!

0
797

U16-landsholdet deltager 3.-10. april  i UEFA Development Tournament i England. Undervejs skriver spillerne dagbog om turen. Dagens dagbog er skrevet af Emma Hoppe, KoldingQ,  Maria Herdel, Lyseng IF,  og Laura Grøn, Fortuna Hjørring:

Så er endnu en dag gået, og det er blevet tid til opdatering fra England af.
Dagen startede klokken 09:00 med lækker morgenmad, efter en god og lang nattesøvn. Derefter var det tid til de sidste forberedelser inden kampen mod Italien, både mental-Janne og Danny med de kloge ord, fik sagt deres vise ord.

Inden det blev tid til at hvile, gik vi en lille tur for at få løsnet lidt op i kroppen. Efter hvile + endnu en gåtur, var det tid til matchmeal hvor der blev spist igennem af den altid gode buffet. Så blev klokken 14:15 og det var endelig tid til afgang mod stadion. Alle var i højt humør i omklædningsrummet, hvor der blev skrålet med på musikken, selvom nervøsiteten var til at finde blandt alle.

U16 UEFA Tournament 05042016 1 U16 UEFA Tournament 05042016 2

I optakten til kampen skulle der selvfølgelig synges nationalsang, hvor alle spillere og trænere sang igennem til den helt store guldmedalje. Derefter blev kampen fløjtet i gang, og vi kom bedst fra start med et godt mål af Line Lassen. Resultatet holdt hele vejen igennem, og det endte med en 1-0 sejr over Italien, efter flere gode chancer fra os af.

U16 UEFA Tournament 05042016 3Efter kampen var det tid til aftensmad, og derefter tid til møde, hvor vi evaluerede kampen mod Italien og delte dagens gode historier med hinanden.

Tak fordi I læste med 🙂

Vi siger godnat fra værelse 215 og 216, da der venter endnu en ny og god dag i morgen!!