B.93 sætter kurs mod 1. division

0
1026

B.93 vil op i kvindernes 1. division i løbet af et år. Sådan lyder det ambitiøse mål i klubben, der efter mandagens sejr på 11-1 over Heimdal ligger til oprykning og på fredag selv kan sikre sig oprykning til københavnerserien.

B.93 er den eneste klub i København, der har fået en elitelicens til pigernes U18DM, og der er mange talentfulde ungdomsspillere på vej. Fornylig havde klubben tre spillere med til U17 landsholdssamlingen, én er udtaget til U19 landsholdet, og klubben har også to til den næste U16 landsholdssamling. Men nu sætter B.93 også alle sejl til på seniorsiden.

”Vi har i dag et meget stærkt fundament på ungdomssiden, men nu er det store mål for os at få spillet vores seniorhold op i 1. Division indenfor et år,” siger Bjarke Møller, der er formand for B.93 pigefodbold og pigesportschef.

“ Vi har investeret rigtig meget i pigeelitearbejdet, og nu vil vi tage det næste store skridt for seniorkvinderne.”

Klubben har derfor hyret Maria Dong-Kruse som ny cheftræner for seniorholdet.  Hun har T-licens som træner og kommer til B.93 med erfaring fra de højeste rækker i Danmark og Sverige.

”Jeg kommer til klubben, fordi jeg oplever, at B.93 er virkelig ambitiøse og tager pigefodbolden meget seriøst. Klubben har masse af unge talenter, men nu går jeg i gang med at tiltrække erfarne spillere udefra, så holdet hurtigt kan komme op i 1. Division,” siger Maria Dong-Kruse, der tidligere har vist, hvad der skal til for at føre hold hurtigt op gennem rækkerne.

Alle interesserede spillere er velkomne til prøvetræning på B.93´s anlæg ved Svanemøllen station. Den afholdes mandag d. 20/6 og onsdag d. 22/6 kl. 18.00-19.30, hvor man også kan høre mere om klubbens arbejde for at styrke pigernes vilkår indenfor fodbolden.

Alle, der ønsker mere information, kan kontakte Maria Dong-Kruse på tlf. 27599092 eller Bjarke Møller på tlf. 51561915