FC Horsens vinder u-17 vest-rækken for piger

0
1330

FC Horsens U17-piger har haft en god uge. Først fik klubben Ea Rasmussen udtaget til det næste u-16 landshold, og søndag vandt de deres vest-række efter syv kampe, som har kastet seks sejre, én uafgjort og en målscore på 20-6 af sig.

Holdet er stort set identisk med det hold der sidste år vandt deres u-15 vest-række og senere JM-sølv. Holdet, der består af en del u15-spillere har de sidste par sæsoner arbejdet målrettet med udviklingen af spillerne og holdet, og det begynder nu at kaste resultater af sig.

“Truppen er meget ung, og vi har har også en del spillere der rent fysisk er overmatchet i mange kampe. Det gjorde sig også gældende i søndagens kamp mod Ry, der blev slået 1-0. Spillerne er blevet gode til at finde løsninger der gør at vi undgår for mange nærkampe når vi er boldbesiddende, hvilket vi oftest er meget. Det skal spillerne have stor ros for, og for deres generelle indsats i til træning og i kamp,” fortæller cheftræner Kian Røn.

FC Horsens møder i weekenden AC Silkeborg, men allerede nu ligger det fast er der skal spilles semifinale om det Jydsk/fynske mesterskab den 21. juni mod enten Middelfart, Næsby eller OB.