KoldingQ sikrede sig sølvet i U17DM ligaen

0
967

Det blev KoldingQ, som med ét point i sidste runde strøg afsted med de sølvmedaljer i U17 DM-ligaen, som flere hold har bejlet til i løbet af foråret. Brøndby sikrede sig allerede guldet for nogle uger siden, men først i sidste runde, som blev spillet i weekenden, blev der sat navn på sølv og bronze.

KoldingQ slog Vildbjerg 2-2 og slutter dermed med ét point foran Team Viborg, der vandt sin sidste kamp 7-2 over B93. Fjerdepladsen går til Fortuna Hjørring, mens BSF slutter på femtepladsen.

“At nå andenpladsen i U17DM ligaen i år er en stor bedrift eftersom holdene har været meget jævnbyrdige og da KoldingQ’s sæsonmål var en 5. plads må man sige at missionen er lykkedes,” siger cheftræner Søren Peter Hansen som har stået i spidsen for holdet de seneste tre år.

Søren Peter Hansen roser sine spillere for at vise en fightervilje fra start til slut i alle sæsonens kampe, ikke mindst i kampen mod Team Viborg hjemme i Kolding. Her var Team Viborg foran 1-2 efter 91 minutters spilletid, men kampen sluttede med en 3-2 sejr til KoldingQ.

Sølvkampen blev Søren Peter Hansens sidste kamp i spidsen for U17DM mandskabet. Han overgår nu til U16 truppen i KoldingQ.