Fortuna Hjørring starter fodboldakademi for elitespillere

0
813

Fortuna Hjørring går nu nye veje for at styrke sit talentarbejde. Klubben udvider Dana Cup Sportscenter, så det fremover kan huse et fodboldakademi.

“Vi har altid haft en drøm om at være med til at hæve kvaliteten i dansk kvindefodbold, og nu er drømmen måske ved at gå i opfyldelse. Det ser i hvert fald ud til, at det lykkes os at få skabt en fodboldskole – et akademi – hvor unge, talentfulde fodboldspillere kan pleje deres ambitioner,” siger Fortunas formand  Jette Andersen til klubbens hjemmeside.

Fortuna Hjørring regner med at kunne præsentere konceptet for det nye fodboldakademi i løbet af få uger. Foreløbig har klubben sat gang i arbejdet med at lave en ny fløj på Dana Cup Sportscenter, som får 14 fleksible dobbeltværelse og tre større enheder, som fodboldakademiet skal leje sig ind.

“Vi har set, hvorledes flere unge piger eksempelvis er taget på fodboldakademi i USA og så vendt tilbage til Fortuna for at spille. Nu vil vi selv være med til at give pigerne en god start på deres liv med elitefodbold,” siger Jette Andersen.

“Jeg er overbevist om, at akademiet er positivt for udviklingen i Fortuna Hjørring, da vi selv frem over i endnu højere grad kan være leveringsdygtig i veludviklet talent,” fortsætter hun.