Stensballe og Hatting-Torsted med fælles hold til Talentstævnet

0
1851

Horsensklubberne Stensballe og Hatting-Torsted har flere gange lavede fælles hold i de yngste rækker. Klubben har sendt dette indlæg om samarbejdet:

Stensballe arrangerede for 24. gang Talentstævne i pigefodbold i august.

Arrangørerne Stensballe og en af de andre Horsens klubber Hatting-Torsted samlede et fælles hold, som stillede op i U13 rækken. Begge klubber var meldt til i mesterrækken efter sommerferien, mens modstanderne var at finde i hhv. Vest og Øst rækken. Med sejr i halvdelen af kampene var det sportslige resultat en succes.

Det var dog ikke første gang Hatting-Torsted hjalp pigerne fra Stensballe.

I 2014 kontaktede Stensballes træner Steen Christensen Hatting-Torsteds træner Rikke Berg Mørch for at høre om det kunne lade sige gøre at låne nogle spillere til Talentstævnet. Pigerne var kun lige blevet til U11 efter sommerferien, men skulle stille op i U12 rækken til stævnet.

3 spillere var friske på opgaven, men det blandede hold kom som ventet op mod nogle rigtige dygtige modstandere, så resultat var rent pointmæssigt ikke prangende. Den fodboldmæssige oplevelse var dog stor, og pigerne fik meget ud af at være med.

Det gjorde de også socialt, hvor pigerne ”klikkede” sammen fra første færd. Siden har de 2 klubbers årgang 2004-piger løbende haft fælles træningspas og kampe både indendørs og udendørs med efterfølgende socialt samvær. Vi har også lånt spillere af hinanden til indendørsstævner i vinteren 2015/16.

Efter Talentstævnet har vi haft en fælles træningslejr fra fredag til lørdag, hvor pigerne bl.a.  trænede i at spille 11-mands fodbold incl. Offside reglen. Der blev også hygget, spist pizza,  sunget, danset, tumlet og meget mere.

Næste fælles stævne er til Louis Nielsen Fodboldfestival i Viborg lørdag den 15. Oktober, hvor de piger, som ikke var med til Talentstævnet, har fået tilbud om at komme med. Uheldigvis ligger stævnet i efterårsferien, hvilket måske er årsagen til der ikke er tilmeldt nogle pigehold i U13 rækken. Det håber vi på flere gør, da vi har tænkt os det skal være Stensballe og Hatting-Torsteds næste fælles stævne.