Vild målmands-præstation på Vejle Idrætsefterskole

0
869

Vejle Idrætsefterskole (VIES) har en vild målmandsduo, blev i den grad understreget i sidste uge, da skolens fodboldpiger vandt Regions Mesterskaberne i fodbold.

Den ene af målmændene, Katrine Kleven, var med U17-landsholdet til EM-kval i Israel, og imens demonstrede den anden målmand, Lene Christensen, at hun sikkert også kunne have været med på turen med landsholdet. For Lene tog alle tre straffespark, da VIES røg ud i en straffesparkskonkurrene mod Hellebjerg, og den præstation var det helt store samtaleemne den onsdag eftermiddag i VB Parken.

VIES-pigerne vandt i øvrigt efter to sejre i den indledende pulje over Kolding og Hellebjerg. Derefter blev Balle besejret 2-0 i semifinalen, inden Hellebjerg, der havde vundet over BGI i semifinalen, igen blev besejret.