Flot efterår for AaB’s U15 vest piger

0
868

KLUBNYT

Af AaB, Rikke Christensen

Det har været et flot efterår for U15 pigerne – puljevindere og videre til kvartfinalen i pokalturneringen!

For at blive klar til efterårsturneringen deltog U15 holdet i Vildbjerg Cup sammen med de øvrige pigehold i AaB. Det blev til mange gode kampe, som førte holdet til finalen, der blev spillet tidligt søndag morgen. Pigerne spillede en god kamp, men måtte desværre se sig slået med et enkelt mål. En flot 2. plads og pigerne viste, at de var klar til efterårsturneringen.

 

I slutningen af august deltog pigerne i et talentstævne i Stensballe – et stævne med mange dygtige hold, og pigerne fik kamp til stregen. Til stævnet endte pigerne på en 4. plads og det afgørende i turneringen blev bredden, da holdet var hårdt ramt af skader, men alle leverede rigtig flot gennem stævnet.

 

I efteråret blev det til 12 kampe for pigerne, som startede flot ud med 4 sejre, men løb så desværre ind i et nederlag. Pigerne kom dog hurtigt tilbage på sporet og spillede meget stabilt gennem hele sæsonen og sluttede efteråret som puljevinder. Dette med en målscore på 45-4 og hele 10 clean sheets. I efteråret har pigerne ligeledes deltaget i pokalturneringen og her har holdet igen spillet sig videre til kvartfinalerne, som spilles i foråret 2017.

 

Holdet har i løbet af året udviklet sig til et stærkt hold både på og udenfor banen. Pigerne fungerer rigtig godt socialt, hvor der bliver hygget til træninger, kampe, cups, på ture og til fællesspisninger.

Fodboldmæssigt har pigerne udviklet sig meget taktisk og øget det tekniske niveau. Samtidig er der opbygget en stærk holdånd, hvor alle bidrager på banen og hjælper hinanden. Det bliver spændende at følge dette hold i 2017.