U18 DM: Varde IF og Team Viborg delte i træningskamp

0
844

Det sluttede 2-2, da U18 DM-pigerne fra Varde og  Team Viborg i sidste weekend spillede en træningskamp. Varde som går målrettet efter at avancere i DM-ligaen har sendt denne reaktion fra kampen:

“Både Vardes og Viborgs piger virkede fuld fokuseret til kampstart og leverede en fantastisk god og seværdig kamp. Vardes trænerteam var også godt tilfredse med resultatet 2-2, men hvor Varde havde flere skud chancer og i store dele af kampen dominerede spillet. Dertil skal dog nævnes at flere af Viborgs landsholdspillere ikke var med til træningskampen, men det blev så udlignet af at Varde stillede til kamp med to 02’er, som normalt spiller U16”.

Vardes dobbelte målscorer var Solveig Andersen, som også er udtaget til U19-landsholdets træningstur til La Manga den 28. februar til 8. marts.

Cheftræner Christian Juhl, ser frem til puljekampen imod Viborg den 25 maj, hvor han i lyset af træningskampens resultat, håber på revanche. Den sidste indbyrdes puljekamp endte med et nederlag til Varde:

“Vi har vist at vi godt kan, hvis vi kommer fuld fokuseret til hver kampstart og jeg tror på at vi nok skal hente point her i foråret,” siger Christian Juhl

Næste træningskamp er imod Næsby på fyn.