Brazil Skillz – En anderledes fodboldskole

0
1734

Den 26. til den 28. juni 2017 præsenterer Brazil Football College en spændende og anderledes Camp, som hedder Brazil Skillz.

Brazil Skillz er for piger og drenge, som går i 7.til 10. klasse (U-14 – U17).

Brazil Skillz bliver du udfordret fodboldmæssigt, hvor højtuddannede brasilianske fodboldtrænere vil udfordre din fodboldkunnen med daglige træningspas.

Du vil blive introduceret for den brasilianske fodboldkultur, hvor teknikken er i fokus. Sideløbende vil der være en individuel fodboldturnering, som kører over alle 3 dage. Yderligere vil der blive målt og konkurreret på kryds og tværs i teknisk udfordrende øvelser.

 

   

 

Ved siden af fodbolden, vil du få et indtryk og indblik i den fantastiske brasilianske kultur. Måltiderne er tydeligt inspireret af det brasilianske køkken, endvidere vil der være et oplæg fra person/personer, som har spillet fodbold på eliteniveau.

Om aftenen vil der være plads til udfordre sine tekniske færdigheder enten i en FIFA-turnering, bordfodbold-turnering eller andre sociale aktiviteter.

Pris:  

Prisen for hele herligheden er 995.- der dækker træningen, en fed tøjpakke, frugt og alle måltider, samt overnatning med opsyn.

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside på: www.brazilfootballcollege.dk/skillz/

Spørgsmål: 

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til praktiskeoplysninger er du altid velkommen til, at kontakte os på vores Mail: najo@videndjurs.dk eller ringe på 2622 4114 (Nanna Johansen)