“Fodbolden øger min motivation i skolen”

0
1418

Ugens Brazil Profil er en rigtig fighter med store ambitioner for fremtiden. Stine Hoffmann er denne uges Brazil Profil. Stine er en pige med et højt energiniveau både på og udenfor banen. Desværre er Stine skadet i øjeblikket, hvilket giver lidt udfordringer når hun hopper rundt på krykker og gerne vil nå det hele!

Navn: Stine Dam Hoffmann

Alder: 17 år

Studie:

Jeg går på uddannelsen HTX, da jeg er interesseret i naturvidenskabelige fag. Uddannelsen er også rettet mod det arbejdsområde jeg ønsker at arbejde indenfor, når jeg bliver voksen.

Hvorfor har du valgt at gå på Brazil Football College?

Tidligere gik jeg på Rønde Efterskole, hvor de brasilianske trænerer hjalp til med fodboldtræningen en gang om ugen. På den måde opdagede jeg muligheden, for at kombinere fodbold og uddannelse på Brazil Football College. Det var en oplagt mulighed, da jeg altid har vidst, at jeg ville fortsætte med at spille fodbold, da det er en stor motivationsfaktor til skolearbejde.

Hvad er det bedste ved Brazil Football College? 

  1. Sammenholdet mellem spillerne samt trænerne.
  2. Der er meget fokus på den enkelte spiller.
  3. Alle turene/arrangementerne vi har været på og kommer til at opleve.

Hvad er dine drømme for fremtiden

Jeg drømmer om at spille fodbold på et godt plan forevigt. Det vildeste mål, ville være at spille professionelt fodbold – enhver fodboldsspillers drøm. Når jeg bliver voksen vil jeg gerne være osteopat eller fysioterapeut inden for sportsskader og måske starte egen virksomhed.

Hvem er dit idol?

Min yndlings fodboldspiller er Pione Sisto. Han kan få fodbold til at se legende let ud, med hans tekniske evner og få en hver forsvarspiller på glatis. Evner som jeg selv ønsker at opnå og kæmpe mig til.

Hvad er dit favoritsted i Grenaa?

Fodboldbanen ;)))

Fortæl noget sjovt om dig selv?

Jeg er virkelig glad for avokado