Skovbakken vandt det første slag om bronzen

0
755
Skovbakken-Kolding (billede fra grundspillet 2016)

Skovbakken og KoldingQ mødte lørdag hinanden i den første direkte bronzeduel. Det blev Skovbakken, der scorede alle tre point.

Af Sophie Lysholt

Det plejer at være formen på dagen, der afgør, hvem der bliver sejrskvinder, når Skovbakken og Kolding mødes. Det samme skete i dag, hvor det var de gulblusede fra Århus, der nettede flest gange og dermed tog alle tre point. Det var til stor glæde for Skovbakken-anfører Stine Pedersen.

”Det er virkelig dejligt at slå KoldingQ, og især fordi, vi var det bedste hold i dag. I første halvleg spillede vi virkelig flot fodbold. I anden halvleg kom Kolding lidt mere med, men jeg synes stadigvæk, vi er de bedste i dag.”

Da Skovbakken og Kolding mødtes i sidste sæson blev der kun scoret et enkelt mål i hver kamp. I lang tid så det ud til at blive lige så målfattigt denne gang, men så stemplede Skovbakken ind og bragte sig foran på mål af Signe Holt Andersen efter 43 minutter.

Den dejlige pausescoring lunede, og Skovbakken kom ud i samme gear efter pausen. Efter ti minutter af anden halvleg var det så Rikke Bøtcher, der kunne bringe Skovbakken foran 2-0.

Herefter blandede KoldingQ sig i målfesten, da Lotte Troelsgaard reducerede til 1-2. Nu var det igen åbent, men med et kvarter igen lukkede Emma Andersen kampen med sin scoring til 3-1. Og selvom det er et resultat, der på papiret ser sikkert ud, så var det ikke helt sådan kampen forløb.

”Selvom vi vinder 3-1, så var det stadig en meget tæt kamp. Men det var dejligt, at det var os der ramte en god dag, for det er det, de her kampe bliver afgjort på,” siger Stine Pedersen.

Med sejren ligger Skovbakken på tredjepladsen med 10 point, mens KoldingQ følger efter på fjerdepladsen med 7 point. Men det er ikke kun i tabellen, sejren luner, forklarer Skovbakken-anføreren.

”Vi har fået en større tro på bronzemedaljerne efter i dag. Både fordi vi selvfølgelig på papiret er foran nu, men også fordi vi har bevist i dag, at vi er et rigtig godt fodboldhold.”

I næste weekend venter endnu en ordentlig mundfuld, når holdet møder Fortuna Hjørring.