Tre B.93 hold i pokalfinalerne

0
1093

Hele tre B.93 elitehold vandt deres semifinalekampe i pokalturneringen 

KLUBNYT – Det blev en herlig fodboldaften for B.93´s pigeelitehold her onsdag. Hele tre hold af klubbens hold – U18DM, U16 Elite Øst og U13 Elite Øst – kvalificerede sig til finalerne i DBU Sjællands pokalturnering.
U13 pigerne leverede et flot comeback i semifinalekampen mod Allerød, hvor de kom bagud med 2-0 mod hjemmeholdet, men scorede derpå tre gange og vandt kampen. Præstationen var ekstra stor idet Allerød-pigerne netop er kommet hjem med guldet fra Future Cup og ikke har tabt en kamp siden september 2016.

B.93´s U16 Elite Øst slog Brøndby med 3-2 efter en stærk holdindsats, hvor der blev kæmpet over hele linjen. B.93 var foran 2-0 ved halvleg, men Brøndby reducerede sidst i anden halvleg efter hårdt pres, men i det følgende angreb slog B.93 sejren fast.

På den tilstødende bane på Svanemølleanlægget var tilskuerne vidne til en tæt kamp mellem B.93 U18DM og Greve, hvor kampen bølgede frem og tilbage. Holdene måtte til sidst ud i straffesparkskonkurrence, hvor B.93 løb med sejren på 5-4.