Alt er stadig åbent i guldkampen

0
644
Hvad betyder elitefodbold for kvinders knoglesundhed, biologiske aldring mv. Det skal en gruppe forskere nu undersøge. Arkivfoto: Steen Trolle

Brøndby kunne næsten afgøre mesterskabet, da de gæstede Fortuna i slutspillet. Det blev dog en pointdeler, og nordjyderne er stadig kun to point efter Brøndby.

Af Sophie Lysholt

Med en blå-gul sejr weekenden havde Brøndby været fem point foran Fortuna i kampen om mesterskabet. Spændingen er dog stadig intakt, efter de to hold spillede 1-1 i femte spillerunde. Ifølge Brøndbys Nanna Christiansen blev det en kamp med to ansigter.

”Vi kom rigtig skidt fra start, og vi virkede ikke klar. Vi tabte vores nærkampe og vandt ingen 2. bolde i første halvleg.”

Den dårlige Brøndbystart resulterede i en hurtig scoring, da Laura Frank efter 11 minutter sendte bolden ind bag Kathrine Larsen på et hovedstød. De gulblusede gæster fik dog rettet op på en del i pausen.
”Vi fik snakket om at vise mere attitude i anden halvleg, og det blev også vores halvleg Vi spillede vores eget gode pasningsspil, vi vandt nærkampene, holdt vores aftaler og kom frem til nogle store chancer,” forklarer Nanna Christiansen.

Og efter 63 minutter fandt Brøndby hjemmeholdets netmasker, da Nanna Christiansen sendte bolden i mål til 1-1. Et resultat, der holdt til dommerens slutfløjt.

”1-1 er et rigtig fint resultat at få med hjem fra Hjørring. Vi gik efter sejren, men 1-1 var et fair resultat, og vi ligger stadig nummer et,” siger målscoreren.

Nu er mesterskabskampen således fortsat åben, men Nanna Christiansen er optimistisk.

”Jeg tror på, at vi vinder det danske mesterskab. Det kræver, at vi spiller op til vores bedste i hver eneste kamp, men når vi gør det, er der ingen hold der kan slå os lige pt.”

Der er endnu fem kampe tilbage i slutspillet, men først gælder pokalfinalen fredag, når Brøndby møder Varde.