Vejle tog point fra bronzekandidater

0
898
Vejle Boldklub

 

Vejles målsætning i slutspillet er beskeden. De vil have en sejr, og de vil drille medaljekandidaterne. Det sidste lykkedes lørdag, da de spillede 0-0 med Skovbakken.

Af Sophie Lysholt

Vejle Boldklub tog imod bronzekandidaterne fra Skovbakken, og det blev en kamp med både fight og mange gode chancer. Især strålede Vejle i deres spil frem ad banen, og det til trods for, at de flere gange er blevet beskyldt for at spille for defensivt.

”Vi var gode til at flytte bolden og få dem ud at løbe, og jeg vil ikke sige at vi parkerede bussen – tværtimod. Vi kom frem på banen og pressede modstanderen til at lave fejl, og så skabte vi flere store chancer i løbet af kampen,” sagde Vejles Molli Plasmann.

Vejle har tidligere i slutspillet hentet et enkelt point mod KoldingQ, men efter fem kampe har holdet stadig kun scoret et enkelt mål.  Den manglende skarphed foran kassen kom også frem mod Skovbakken, og det kunne have blevet til mere end et enkelt point, hvis vejlenserne havde været skarpere, mener Molli Plasmann.

”Vi er meget tilfredse med dagens indsats og de point, vi får, men med lidt held kunne det ene point nok også være blevet til tre.”

I Vejle har man dog fra start været bevidste om, at alle kampe er svære. Derfor er målsætningen også helt klar, forklarer Molli Plasmann.

”Vi tror på, at vi kan få en indløst vores mål om en sejr i slutspillet, og så vil vi gerne blive ved med at drille topholdene, og på den måde være med til at bestemme, hvor medaljerne ender til sidst.”

I den anden slutspilskamp vandt KoldingQ 2-1 over BSF, mens ugens topkamp mellem Brøndby og Fortuna spilles søndag klokken 13.30.