Brande Idrætsforening søger damesenior træner

0
1445

Brænder du for pige/damefodbold? Så er det måske dig vi mangler!

Af Brande IF, Birgitte Sørensen.

Brande IF står og mangler en damesenior træner – gerne hurtigst muligt.

Hos Brande IF tilbyder vi et godt, trygt og udviklende miljø for både spillere og trænere. Vi satser meget på pige/damefodbolden, og har derfor fokus på at pige/damefodbolden skal være på samme niveau som vores drenge/herre hold. Vi mangler en træner til vores damesenior hold, og gerne en træner, som også gerne vil være bindeleddet ned til vores pigeungdomshold.

Vores damehold har i foråret været præget af et par graviditeter, skader samt efterskoleophold. Holdet har derfor spillet 7/11. Der skal dog påpeges, at der arbejdes på, at pigerne kommer tilbage igen, og at det derfor vil være et 11 mands hold i efteråret 2017 – samtidig vil vi efterspørge hos DBU, at holdet vil starte i serie 1.

Du vil som træner få mulighed for at træne nogle piger, der brænder for at spille fodbold, lære nyt og ikke mindst have det sjovt. Du vil udvikle dig som træner i et miljø med gode og kompetente samarbejdspartnere. Vi vægter, at den enkelte træner skal have mulighed for at udvikle sig og lære nyt, derfor vil der selvfølgelig være mulighed for træneruddannelse eller supplerende kurser, hvis dette ønskes.

Vi håber at ovenstående har vagt din interesse og står selvfølgelig til rådighed for yderligere oplysninger.

Kontaktoplysninger:

Klubformand: Michael Koch, mail: mk@brande-if.dk, tlf. 21651946.

Bestyrelsesmedlem: Birgitte Sørensen, mail: sorensen-88@live.dk, tlf. 51321508.