Vil du spille 1.division i Københavns største kvindeklub?

0
1333

Kvinderne fra FC Damsøs 1. seniorhold har ved fight og sammenhold forlænget livet i 1.division. Nu står vi klar til at tage imod nye spillere.

KLUBNYT: FC Damsø

FC Damsøs 1.divisonshold står klar til at tage imod nye spillere, der gerne vil prøve sig selv af på et højt niveau, da vi skal sammensætte en ny trup henover sommeren.

Vanløse-kvinderne har netop forlænget livet i 1.division. Efter en uheldig start med et helt nyt og forholdsvist ungt hold, har Damsø rejst sig sammen og bla. endt med at tage point fra topholdene Greve og Østerbro IF.

Hvad tilbyder vi i FC Damsø?

FC Damsø er Københavns største kvindefodboldklub, og ligger i Vanløse med gåafstand til metrostationen. I FC Damsø fokuserer vi på udviklingen af den enkelte spiller, og så spiller vi for at vinde hver gang. Vi er ambitiøse på banen, men vi har samtidig hyggelige sociale aktiviteter udenfor banen.

  • Vi tilbyder træning 3-4 gange om ugen med fokus på teknisk, offensiv fodbold – med en masse spil!
  • Vi tilbyder gratis adgang alle ugens dage til et stort, nyrenoveret styrketræningslokale.
  • Vi tilbyder gode træningsfaciliteter med bla. træning på Vanløse Stadion om sommeren, træning på kunstgræs om vinteren, eget omklædningsrum, træningstøj og vask af dette i klubben, samt adgang til massør.
  • Vi tilbyder kampe på højt niveau i 1.division samt mulighed for at spille kampe med vores andethold som ligger i Kvindeserie Øst.
  • Du bliver en del af et rummeligt fællesskab med plads til alle og med mange sociale arrangementer ved siden af træningen!


Lyder det som noget for dig? Så kom til prøvetræning. Kontakt cheftræner René Nielsen på tlf. 28543915 eller mail Rgn@dr.dk for mere information.

Vi lover at tage godt imod dig!