Ny spiller på Varde IF 3F liga

0
1335

Sophia Husted som senest har spillet i Sønderjyske i kvalrækken, skifter til Varde IF i sommerpausen.

Af Varde IF (J. Callesen)

Sophia Husted som senest har spillet i Sønderjyske i kvalrækken, skifter til Varde IF i sommerpausen.

Træner Jesper Callesen udtaler ”Det at vi kan få en ung og spændende spiller, som Sophia til Varde IF er vi ret stolte af. Det at vi som klub/hold har haft et fremragende forår, gør også at spillere kan have lyst til at være i Varde IF. Vi har set Sophia i kampene hvor vi har mødt Sønderjyske, og hun scorede mod os da de mødte os i Varde. Hun er en spiller med god fart, teknik og beslutsomhed.”

Varde IF har spurgt Sophia hvad hun synes om skiftet.

– Hvad tænkte du da Varde IF kontaktede dig?

 ”Jeg blev ekstrem glad. Det første jeg tænkte var wow, fordi de havde lagt mærke til mig i kampene, jeg havde spillet mod dem. Det har altid lagt lidt i baghovedet om jeg skulle prøve, at spille i Varde, da det er tættere på der hvor jeg bor, end i min tid i Sønderjyske. Jeg har været rigtig glad for at spille i Sønderjyske, men nu da jeg fik kontakten med Varde IF, var jeg aldrig i tvivl om at Varde IF skulle være min næste klub”

 – Hvad er dit indtryk af Varde IF som klub?

 ”Mit indtryk af Varde IF er rigtig godt, det er en klub som virkelig ligger alle kræfterne i deres spillere. Men det er også en klub der generelt gør meget for pigefodbolden og det er i hvertfald en stor ting jeg sætter pris på.”

 – Hvad er din position på banen og dine styrker?

 ”Min position på banen er angriber, og mine helt klare styrker er mit blik for spillet og min direkthed mod målet. Men jeg vil da heller ikke mene, at jeg er den langsomste spiller.”

– Hvad er dit mål for efteråret i Varde IF?

 ”Mit mål i efteråret er at udvikle mig så meget som muligt. Jeg er jo kun 16 år, så det at kunne spille 3F Liga med Varde IF og være en del af den gode gruppe af spillere, det vil hjælpe meget på min udvikling som spiller.”

Sophia vil være en del af sommeropstarten i Varde IF, når de starter op d. 24/7 kl. 18.00