Vil du vogte målet i U18DM? Kom til åben træning i B.93

0
953

Åben målmandstræning hos B.93 U18DM hold 

Af B.93 webredaktion

Vil du gerne vogte målet i U18DM og drømmer du om at blive den næste Stina Lykke Petersen på det danske kvindelandshold?

Så kom til åben målmandstræning i B93, hvor vi er på jagt efter en ekstra dygtig og talentfuld målvogter til vores U18DM pigehold. Vi forventer, at du er meget ambitiøs med din træning – og virkelig vil og kan gøre en forskel.

Her før den nye sæson er B.93´s U18DM-trup blevet forstærket med tilgang af mange dygtige spillere, som bl.a. U16 landsholdsspillerne Sofie Bredgaard og Selma Svendsen, så vi går efter at kæmpe med om topplaceringerne. Men vi er på jagt efter en målvogter, der har ambitioner om at spille med i den bedste ungdomsrække, og som vil være en del af et seriøst elitetræningsmiljø med tre dygtige og veluddannede trænere. Og hos os kan du få to målmandstræninger om ugen.

Her i sæsonopstarten kan du komme med ud at spille træningskampe med vores U18DM hold, hvis du gerne vil vise, hvor langt dit talent rækker.

Der er masser af udviklingsmuligheder i B.93, der har skabt Københavns største talentudviklingsmiljø for pigefodbold, og vores bedste kvindehold spiller i 1. division.

Interesseret? Så kontakt vores talentudviklingsansvarlig, Vinnie Haldbo, på tlf 20 16 31 13.

Skynd dig, hvis du har mod på mere. Vi har træningslejr her i weekenden, og vi holder åbne målmandstræninger fra på mandag kl. 17.30