HB Køge Pigefodbold U16 Øst indbyder til åben træning

0
1119

HB Køge Pigefodbold har etableret et træningsmiljø med fokus på udvikling – kom og prøv…..

Af HB Køge Pigefodbold (Søren Østergaard)

Klubnyt

Hvis du har lyst til at prøve dig af i den bedste U16-række på Sjælland, være en del af et træningsmiljø med fokus på udvikling, trænes af trænere med A- og B-licens, styrketræning, mulighed for individuel træning, samt deltage i stævner i ind- og udland, så kan det være, at HB Køge Pigefodbold er noget for dig.

I HB Køge Pigefodbold tror vi ikke på, at spillerne bliver bedre af at sidde i et tog eller på landevejen – og derfor har vi udviklet et fleksibelt træningsmiljø, hvor der er to ”obligatoriske” træninger i Herfølge eller Borup, mens de øvrige to træninger kan være i din lokale klub – eller i HB Køge Pigefodbold, hvor der hver uge tilbydes fire træningspas.

I vore bestræbelser på at give spillerne så gode muligheder som muligt, har vi indgået et tæt samarbejde med HB Køge og Herfølge BK omkring muligheden for træne med drenge 1-2 gange om ugen.

Hvis du har lyst til at opleve træningsmiljøet i praksis, er du velkommen til at deltage i ”åben træning” d. 1. eller d. 3. august – eller deltage i en træningsdag d. 7. august på Haslev Idrætsefterskole.

For yderligere info – kontakt Thomas Bo Nielsen på 2246 1414.