Odense Q styrker 3F-truppen med to nye spillere

0
1591

Odense Q har brugt sommeren på at skaffe forstærkninger til 3F-holdet. Nye spillere er Laura Holm Bendixen og Julie Skov, som starter på holdet forud for næste sæson

Af Andrea Signe Trolle

3F-liga holdet i Odense Q har to nye spillere i truppen, når de tager fat på den nye sæson efter sommerpausen.  Det drejer sig om Laura Bendixen og Julie Skov, som er hhv. 19 og 20 år.

Laura Holm Bendixen kommer fra den anden store fynske klub, Næsby, men har tidligere været elev på det amerikanske fodbold akademi, IMG Academi, som ligger i Florida. Hun har været et stykke væk fra elitefodbold i en periode på grund af en skade, men nu er hun klar til at spille 3F i Odense. Om skiftet fortæller co-cheftræner i Team Odense Q, Ronnie Reifling:

”Laura er en alsidig spiller med masser af fart og et stærkt højreben. På ungdomslandholdene har hun spillet fast i midterforsvaret, men udgangspunktet vil være, at hun skal spille angriber og bl.a. profitere af hendes speed og stærke afslutninger. Før sin skade var hun blandt de største talenter på Fyn, og vi vil forsøge at bygge hende op til fordums styrke. I første omgang har vi dog mest fokus på at få hende i form, både fysisk og rent fodboldmæssigt. Men hun er en spiller jeg forventer mig meget af og som jeg glæder mig til at arbejde sammen med.”, fortæller Ronnie.

Laura Bendixen er klar til at prøve kræfter med 3F i Odense Q

Julie Skov har tidligere spillet 3F-lige i Varde og KoldingQ, men skifter til Odense Q i forbindelse med sin studiestart i Odense efter sommerferien. Hendes søster, Cecilie Skov, spiller allerede venstre back på 3F -holdet, hvilket også er en del af årsagen til, at Julie netop valgte Odense Q – og der er ingen tvivl om, at cheftræner Jakob Pavar er spændt på Julies opstart:

” Jeg ser Julie som en spiller, der først og fremmest elsker fodbold, og som kan bringe en masse spilleglæde og energi til holdet. Det bliver sjovt at arbejde videre med hende. Hun har et åbent sind og en positiv tilgang til fodbolden, og så har hun givet den gas til træning herovre. Som ny kan det godt være lidt skræmmende med mange nye ansigter omkring sig, men det har hun taklet godt. Jeg tror, Julie kommer til at sætte et positivt præg på holdet, både på og uden for banen”, fortæller Jakob Pavar.