Team OdenseQ på sejrskurs

0
1127

Team OdenseQ er i front i U18 DM-rækken efter en sejr på 1-3 over Vildbjerg søndag eftermiddag. I søndagens to andre opgør blev det til en 1-2 sejr til Team Viborg over BSF, mens AaB fik en storsejr på hele 0-6 over Varde.

Af Andrea Signe Trolle

Der er endnu tre point på kontoen til Team OdenseQ efter holdets anden kamp i U18 DM ligaen. Denne gang gik det ud over Vildbjerg, der måtte se sig besejret af et stærk Team OdenseQ hold, der fik en sejr på 1-3 med hjem til Fyn.

Det var ellers Vildbjerg, som fik sendt den første bold i kassen, da Olivia Møller Holdt gjorde det til 1-0 efter 48 minutter spil. Men 17 minutter senere fik Nicoline Kiilsholm Bæksted fra Team OdenseQ svaret igen og udlignede til 1-1. Derefter gik det stærk hos fynboerne og efter 79 minutters spil stod den pludselig 1-3 efter mål af Lea Duus Madsen og Rebekka Frost Frederiksen fra Team OdenseQ.

Søndag eftermiddag bød også på to andre opgør i U18 DM-rækken. I Varde havde hjemmeholdet taget imod nordjyderne fra AaB. Der blev det til en storsejr til udeholdet på hele 0-6, hvor Julie Madsen fra AaB scorede intet mindre end fire mål. Der var også U18 fodbold på programmet i Ballerup, hvor BSF havde taget imod Team Viborg. Kampen endte med en 1-2 sejr til Viborg, der dermed også kunne fejre tre point i bussen på vej hjem til Jylland.

Med søndagens sejr kravler Team OdenseQ op på 1. pladsen i U18 DM-rækken, men holdet er til gengæld også blandt de kun seks hold, som har spillet to kampe i sæsonen indtil videre. AaB ligger på tredjepladsen med kun én kamp spillet, mens Team Viborg ligger som nummer 6 også med kun en enkelt kamp.