Spillerne: Hvorfor trækker DBU tiden?

0
933

“Spillerne på det danske kvindelandshold beder DBU om at stoppe med at trække tiden og i stedet komme tilbage til forhandlingsbordet, så der kan komme en ny aftale på plads”.

Sådan lyder budskabet i en pressemeddelelse, som Spillerforeningen har udsendt onsdag, dagen efter at DBU valgte af aflyse fredagens landskamp mod Holland som konsekvensen af konflikten med spillerne om en kollektiv aftale.

“DBU har trukket tiden i forhandlingerne i ni måneder op til de her kampe. Nu trak de tiden hele mandag og hele tirsdag.  Og nu kan vi læse i BT, at DBU åbenbart ikke mener, at det er relevant at mødes med os, fordi de venter på et svar fra UEFA. Mens tiden går,” siger landsholdsangribere Sanne Troelsgaard, der har været med til forhandlingerne med DBU.

“Det er en hel uforståelig forklaring, som DBU kommer med. Det her drejer sig om en 4-årig aftale, som vi har kæmpet for at få DBU til forhandlingsbordet om i ni måneder. Kom nu DBU, drop nu det tidsudtræk,” siger hun.

Spillerforeningen slutter pressemeddelelsen med at skrive, at “Spillerne er klar til at forhandle dag og nat for at finde en løsning og få en aftale på plads”.