Malaika Din Hashmi: Det kræver en masse mental styrke

0
1391

Læs interview med 17-årige Malaika Din Hashmi, der onsdag aften noterede sig for karrierens første 3F Liga-scoring.

PRESSEMEDDELELSE FRA ODENSE Q

Onsdag tog Odense Q-pigerne sæsonens første ligasejr, da man hjemme vandt 5-0 over Varde. Et af kampens helt store højdepunkter var Malaika Din Hashmis 3-0 mål, og vi tog en snak med det 17-årige stortalent oven på karrierens første 3F Liga-scoring.

I tog sæsonens første ligasejr i onsdags mod Varde. Hvad betød det for jer?

“Den betød rigtig meget. Det var vigtigt for os at komme over stregen, og det har givet noget selvtillid, som vi kan tage med videre.”

Du scorer dit første 3F Liga-mål i onsdagens kamp, endda et rigtig flot et af slagsen. Hvordan var det at komme på tavlen i landets bedste række?

“Det var fantastisk. At score så godt et mål er virkelig fedt. Vi havde trænet afslutninger op til Varde-kampen, og det var dejligt at vise, vi også kan overføre det til kamp.”

Henover sommeren tog du springet fra U18 DM i Team Odense Q til 3F Liga-bold i Odense Q. Hvordan er du faldet til i truppen?

“Jeg synes, jeg er faldet rigtig godt til, selvom jeg på banen lige har skullet vænne mig til en anden formation. Men jo flere kampe vi får spillet sammen, desto bedre bliver vores interne relationer.”

Hvordan har du som ung spiller taklet den hårde sæsonstart?

“Jeg har bare kløet på og givet mig 100 % til træning og i kampene. Det har selvfølgelig været hårdt, men vi har taget de små succeser, der er kommet.”

Hvad har du lært af den modgang?

“Det har gjort mig til en stærkere spiller, specielt mentalt. I fodbold er der altid medgang og modgang og at være stærk i modgang er noget af det sværeste. Det kræver en masse mental styrke ikke at give op, og det har jeg i hvert fald taget med mig fra starten her.”

Tidligere på sæsonen nævnte du selv tilvænningen til 3F Ligaens højere tempo som en udfordring, du glædede dig til. Hvordan har du klaret dig på den front?

“De første par kampe var svære, men jeg er efterhånden kommet godt med. Jeg føler, jeg har godt styr på det nu.”