0-0 sender Fortuna ud af Champions League

0
1006

Det blev til 0-0 i Hjørring onsdag aften, hvor Fortuna Hjørring havde taget imo Fiorentina i returopgøret i Champions League. Det uafgjorte resultat var desværre ikke nok til at sende Fortuna Hjørring videre og derfor er der ikke flere danske hold tilbage i Champions League.  

Af Andrea Signe Trolle

Det blev til to danske skuffelser onsdag aften, hvor Brøndby og Fortuna Hjørring spillede Champions League. Først tabte Brøndby 3-1 til Lillestrøm SK og senere på aftenen blev det til 0-0 i opgøret mellem Fortuna Hjørring og Fiorentina, hvilket sender det italienske hold videre, da de vandt på hjemmebane i sidste uge.

Fortuna Hjørring skulle ellers kun bruge en kneben 1-0 sejr for at komme videre. Men efter et målløst opgør måtte nordjyderne gå skuffede fra banen og dermed vinke farvel til Champions League-drømmene for denne omgang.

Med de to skuffende resultater onsdag aften bliver ottendedelsfinalerne i Champions League uden dansk deltagelse.