Odense Q tror på point mod KoldingQ

0
977

Efter et 2-0 nederlag til Fortuna Hjørring i sidste weekend, ser Odense Q angriber Lærke Bruun frem til lørdagens kamp mod KoldingQ. Hun tror på, at Odense Q har den nødvendige energi til at tage point mod Kolding og det vil også bidrage til en endnu større selvtillid i Odense Q lejren. Læs interviewet med Lærke her:

Af Andrea Signe Trolle

Lørdag klokken 13 fløjtes en af weekendens kampe i 3F-ligaen i gang på Fyn. Opgøret står mellem Odense Q og KoldingQ, som ligger på henholdsvis sjette- og tredjepladsen i tabellen. Der er derfor vigtige point på spil for begge hold, hvor Odense Q skal arbejde sig væk fra bundlinjen, mens KoldingQ skal have point for at blive i toppen.

I sidste weekend måtte Odense Q se sig besejret 2-0 af Fortuna Hjørring, selvom fynboerne var godt med i kampen mod topholdet. Angriber fra Odense Q Lærke Bruun mener også, at der var flere gode takter fra Fortuna-kampen, som kan tages med til kampen lørdag:

”Vi stod godt på banen mod Fortuna, hvor vi bakkede hinanden op både spilmæssigt og i vores kommunikation. Det har givet os mere klarhed omkring, hvad vi gerne vil i forskellige faser af kampene. I angrebet har vi også fået bedre styr på vores første pres og det giver overskud og ro til spillerne bag os og så har holdet fået mere tro på tingene.”, fortæller Lærke.

Med Odense Q’s placering i rækken er det vigtigt, at de får point med hjem fra kampen lørdag. Det vil både være vigtigt i forhold til tabellen, men også for holdets selvtillid:

”Det vil give os et stort selvtillidsboost, hvis vi får en sejr mod Kolding. Vi skal få lukket ned for deres offensiv og så skal vi tænke fremad, når vi har bolden, så vi kan få skabt chancerne. Stemningen i truppen er virkelig god, men en sejr på lørdag vil være endnu en indikation af, at vi arbejder i den rigtige retning. Jeg føler også, at vi har en chance for at få et godt resultat.”, siger Lærke Bruun.

Selvtillid trods få sejre

Odense Q træner Ronnie Riefling, påpeger også, at stemningen på holdet er blevet endnu bedre. Det er et resultat af en højere selvtillid efter en række kampe, hvor tingene er lykkes – også selvom det kun er blevet til en sejr, og en uafgjort i sæsonen:

”Vi er rykket tættere sammen, og vi viser nogle nye ting i vores relationer til hinanden, som vi ikke har gjort tidligere. På trods af få sejre, så er det lykkedes os at holde en selvtilliden oppe. Vi er rigtig godt på vej og i de seneste tre kampe har vi vist, hvad det er, vi skal gøre på banen. På lørdag vil vi frem og spille vores spil, fordi vi i sæsonens første par kampe har vi været lidt afventende i forhold til vores eget niveau. Men det har vi fundet nu, og det skal vi presse Kolding på.”, siger Ronnie Riefling.