Et tidligt juleventyr…

0
1315

Et tidligt juleeventyr….

Der var engang en klub med en masse dygtige fodboldpiger som havde det fede sammenhold, ambitioner og spillede i den bedste række..

De var på nær 1 pige alle 2002 piger og de spillede i en af de mindste klubber i Vest rækkerne, klubben havde under 300 medlemmer.

Men……

TSIF pigefodbold har i flere sæsoner haft pigehold med i den bedste række. Men efter dette års forårs- afslutning på U15 VEST hvor 2002 pigerne endte på en flot 6 plads blev holdet ikke tilladt at spille i efterårets U16 LIGA1 række.

Her blev andre og nye hold forfordelt og fik disse fik tildelt LIGA1 pladserne.

Pigerne var selvsagt ufatteligt skuffede og det gjorde selvfølgelig at flere piger naturligt nok søgte til andre LIGA1 klubber og så grundlaget for en 2002 årgang væk.

Hvorfor holdet blev rykket ned er en historie for sig selv, men da efterårs sæsonen og træningen skulle i gang var der stille på træningsbanerne i Taulov.

Trænerne Jens og Jens indstillede deres træner- erhverv og på trods af flere flotte tilbud blev det ikke rigtigt til noget da kærligheden til 2002 pigerne var for stor… det kunne ingen konkurrere imod.

Flere af TSIF pigerne var stoppet med at spille fodbold 8 andre piger spiller U16 LIGA1 i klubber som KoldingQ U16 LIGA1, Hatting Thorsted IF og Varde IF samt U15 LIGA1 i Fredericia KF og Kvindeserien i Middelfart.

Men der blev talt i krogene og pigerne var alligevel ikke færdige med fodbold. De var blot færdige med at spille sig til noget i DBU-systemet og ville samtidig sikre sig at de selv kunne styre hvad og hvordan det hele skulle udvikle sig.

Det meste af truppen havde enten været helt stoppet med fodbolden og 1 af pigerne havde været væk fra fodbolden i 4 år.

Da pigerne var klar var træner teamet det også og startskuddet til et setup med 1 ugentlig træning og hyggebold var en realitet.

Holdet består i dag af 17 piger og hele 8 af pigerne været omkring DBU´s talentcentre. Kvalitet er der men konditionen mangler stadig en del…

Herudover kommer der hele tiden forespørgsler fra piger som gerne vil i gang igen. Ens for alle henvendelser er at alle kender en af pigerne på holdet eller har været en del af en af trænernes tidligere hold.

TSIF pigerne kender trænerne ufatteligt godt da de har været igennem de fleste af fodboldens op og nedture sammen hvilket gør det hele meget lettere.

Pigerne har nu trænet sammen i 3 uger og vinterturneringen for liga2/3 har været en fin turnering for holdet til at komme i gang på. Konditionen er som sagt ikke den bedste men spillet er i perioder rigtigt godt.

 

Fodbolden vandt for 2002 pigerne på trods af en masse forhindringen som var lagt på vejen for dem. De og trænerne er sammen vendt hjem til TSIF og hver træning er som en familie sammenkomst.

 

Det kunne være endt så ulykkeligt og negativt men det endte super godt fordi pigerne ville hinanden, trænerne og fodbolden.

 

HUSK de Åbne Syddanske Pige Inde Mesterskaber 2018.

Lørdag d. 6/1 2018 for alle piger fra U12/U16

PRÆMIER FOR MERE END kr. 50.000,-

Tilmelding klik her: http://staevner.dk/staevne/13408/aabne-syddanske-pige-inde-mesterskaber.aspx

 

FORZA Taulov Skærbæk IF / TSIF / TSIF pigerne