Greve og B93 klar til kvalifikationsspillet

0
816

Lørdag eftermiddag bød på nogle spændende opgør i 1. division Øst, hvor puljens to førende hold kunne sikre sig en plads i kvalifikationsligaen til foråret, hvis de gik fra banen med en sejr hver. Læs om kampene her:

 Af Andrea Signe Trolle  

I denne weekend var der lagt op til spændende kampe i 1. Division pulje Øst. De to højest placerede hold, Greve og B93, havde nemlig chancen for at kvalificere sig til de vigtige kvalifikationskampene til foråret – og den chance greb begge hold med to sejre lørdag eftermiddag.

Greve var taget en tur til København for at møde Østerbro. Her blev det til en storsejr på 1-5 til gæsterne, som med sejren også sikrede sig førstepladsen i puljen. B93 havde også muligheden for at kvalificere sig, hvis de kunne få tre point med hjem fra et opgør mod Damsø. Her blev det til en 0-4 sejr til B93, som også kunne gå jublende fra banen med tanken om, at de skal spille kvalifikationskampe til foråret.

Det er også afgjort hvilke hold fra 1. division Vest, der skal spille kvalifikationskampe til foråret. Her har Vildbjerg haft en stærk sæson, som har kvalificeret dem til kvalifikationskampene. Også FC Thy Thisted Q har kvalificeret sig.