Magasin kårer Pernille Harder til verdens bedste

0
1414

Den danske landsholdsangriber Pernille Harder har været verdens bedste kvindelige fodboldspiller i 2017. Det mener det internationale fodboldmagasin Goal, som med assistance fra kvindefodboldmagasinet SheKicks har placeret Pernille Harder som nummer et på en top 50 liste over de bedste kvindelige fodboldspillere i 2017.

Pernille Harder blev i 2017 både tysk mester og tysk pokalvinder med sin nye klub Wolfsburg. Forinden var hun blevet svensk mester med Linköping, og sæsonen kulminerede for Harder, da hun sammen med kvindelandsholdet spillede sig frem til finalen ved sommerens EM i Holland. Det er disse mange topresultater, der får Goal til at kåre Pernille Harder til årets bedste i 2017.

Pernille Harder var tidligere på året med i finalefeltet til titlen som UEFAs Womens Player of The Year 2017. Hun måtte dog se sig slået af den hollandske angriber Lieke Martens, som også blev kåret til den bedste spiller ved sommerens EM-slutrunde. Men nu har Pernille Harder altså slået Lieke Martens på den årlige Goal 50-liste.

”Det er selvfølgelig stort at få sådan en pris. Nu er det jo et magasin som uddeler det, men det er helt sikkert nogle, som forhåbentlig har forstand på fodbold, så det er jeg selvfølgelig superglad for. Jeg har jo altid haft den her med at blive verdens bedste, så det er jo et skridt på vejen, at der et magasin, som synes jeg er det,” siger Pernille Harder til DR Sporten.