Pernille Harder udgiver bog om sin fodboldkarriere

0
2110

Nu kan du lære Danmarks bedste kvindelige fodboldspiller bedre at kende i bogen “Pernille Harder – pigen, der ville være verdens bedste fodboldspiller.”

Af Solveig Valbjørn

Danmarks fodbolddronning Pernille Harder har på det seneste leveret nogle flotte præstationer. Hun er blevet kåret til årets spiller i både Sverige og Danmark, hun har vundet den tyske pokalfinale med sit nye hold Wolfsburg, og så har hun selvfølgelig vundet en flot EM-sølvmedalje med Kvindelandsholdet i sommer.

Nu fortæller den danske nummer 10 historien om hvordan hun er blevet så dygtig en fodboldspiller, som hun er i dag, i bogen “Pernille Harder – pigen, der ville være verdens bedste fodboldspiller.”

Pernille Harder debuterede i 2009 på det danske landshold som blot 16-årig og hun har siden imponeret både på klubniveau og på landsholdet med sit teknisk højt anlagt spil og sin målfarlighed.

I bogen kan du ikke kun læse om Pernille Hardes proffesionelle karriere – du kan også høre om hendes privatliv og barndom, og dermed komme endnu tættere på den danske stjerne. Pernille Harder fortæller selv om på den nye bog på sin Instagram-profil:

“Bogen er en fan bog, hvor du kan læse og se billeder fra mine første boldberøringer til i dag. Er du vild med fodbold og mellem 10-15 år, eller vil du bare gerne vide endnu mere om mig, så er bogen lige noget for dig.”

Bogen udkommer den 30. november i boghandlere over hele landet.