Nadia Nadim kåret til Årets Forbillede

0
1893

Nadia Nadim modtog lørdag prisen Årets Forbillede uddelt af Tryg Forsikring ved Sport 2017.

Af Solveig Valbjørn

Da der lørdag aften blev afholdt Sport 2017 i Boxen i Herning, blev Pernille Harder ikke den eneste kvindelige fodboldspiller til at modtage en pris.

Landsholds-kammeraten Nadia Nadim fik nemlig også hæder, da hun blev kåret til Årets Forbillede. Nadim løb med prisen for snuden af tidligere fodboldspiller Daniel Agger og tidligere speedwaykører Erik Gundersen.

Da Nadia Nadim fik overrakt prisen, fik hun disse flotte ord med på vejen:

“Nadia Nadim er en solstrålehistorie. Hun er velintegreret, læser medicin på universitetet, og hun er som den første indvandrer nået til tops i dansk fodbold. Af disse grunde er der mange unge, der betragter hende som et forbillede. Nadia Nadim har været en nøglespiller i kvindelandsholdets fantastiske præstation ved EM i fodbold for kvinder. Hun er med sine præstationer på banen, sin historie og baggrund et lysende forbillede for alle unge piger og drenge i Danmark.”

Med prisen følger 75.000 kroner.