Herlufsholm-duo skifter til Odense Q

0
1241
Julia Hansen ses her til højre på billedet. Foto: Arkivfoto.

De to 17-årige talenter Laura Petersen og Julia Hansen skifter 1.division i Herlufsholm ud med 3F liga i Odense Q.

Af Martin Vestergaard Jensen

Odense Q er godt i gang med at opruste til den kommende sæson, hvor fynboerne skal spille med i 3F ligaens slutspil for første gang nogensinde.

Klubben kan nu præsentere to nye, unge spillere, som skifter til Odense Q. Laura Petersen og Julia Hansen, der begge er 17 år, skifter begge fra Herlufsholm i 1. division.

Klubben er dog ikke helt ny for begge piger. Laura Petersen kender nemlig lidt til klubben i forvejen.

” Jeg spillede i Team Odense Q, da jeg gik på efterskole, så jeg kendte lidt til klubben og pigerne i forvejen. Det var lidt det indtryk, der gjorde det for mig. Jeg synes at pigerne er super søde, ambitiøse og rigtig dygtige, så jeg ser frem til at skulle spille sammen med dem,” siger hun.

Hendes positive ord smittede også af på Julia Hansen, som gerne vil prøve at spille sig i en 3F liga trup.

”Jeg ser frem til det her med at være i en kultur, hvor hver træning tæller, det synes jeg er fedt. Så har pigerne heldigvis også taget rigtig godt imod os, så vi har kunnet komme hurtigt ind i truppen og træne godt fra start,” siger Julia Hansen.

Kender Steen Hansen fra tiden i Herlufsholm

Det er heller ikke hele trænerteamet som er nyt for de to piger. Steen Hansen var i sidste sæson cheftræner for Herlufsholms 1. division kvinder, og han kender derfor de to unge talenter i forvejen. Han er ikke i tvivl om, at de kan bidrage positivt til truppen i Odense Q:

”Det er to dedikerede spillere, der vil deres fodbold og altid leverer 100% til træning og i kamp. Laura er en central spiller, og er en stærk spiller med bolden. Hun er dygtig 1-mod-1, og hun har et godt blik for medspillernes løb, og så arbejder hun hårdt. Julia er en kantspiller med et rigtig godt blik for spillet. Hun har et stort løbepensum, og er særligt stærk på de dybe løb, og så er hun er god til at se, hvornår de farlige situationer opstår inde på banen,” siger Steen Hansen.

Pigerne har også sat sig nogle personlige mål for forårssæsonen:

”Jeg vil prøve at spille mig til så mange minutter, som jeg overhovedet kan. Og så bare mærke det her med at være omkring en 3F Liga-klub, som lige er niveauet over, hvor jeg har spillet før,” siger Laura Petersen.

Julia Hansen bakker op:

”Jeg vil rigtig gerne udvikle mig som spiller og, ligesom Laura, prøve at spille mig til så mange minutter som muligt,” siger hun.

De får måske allerede mulighed for at vise sig frem på lørdag, når Odense Q på hjemmebane tester formen mod Kolding Q.