Årets pigespiller fra DBU Bornholm på træningsophold i BSF

0
1544
Nanna Skov Knudsen på besøg hos BSF

I efteråret 2017 afholdte DBU Bornholm deres Fodbold Award, hvor bl.a. ’Årets Pigeungdomsspiller 2017’ blev kåret. Den fine pris blev tildelt Nanna Skov Knudsen, der til dagligt træner i Hasle IF og spiller kampe for U16-holdet Elite Bornholm, der er et samarbejde mellem fodboldklubber på Bornholm.

Årets pigeungdomsspiller 2017 DBU Bornholm
Prisoverrækkelsen ved DBU Bornholm Fodbold Award 2017 (foto: DBU Bornholm)

Nanna Skov Knudsens præmie var et 2-dages træningsophold i 3F-Ligaklubben BSF. Det unge talent er derfor netop nu en tur på Sjælland, hvor hun torsdag og fredag træner med spillerne fra BSF U18 Piger DM.

Hør interview med Nanna Skov Knudsen her

Følg Pigefodbold i BSF på de sociale medier
Som en af de få klubber på Sjælland har BSF elitehold med i både 3F-Ligaen, U18 DM Ligaen, U18 Øst, U16 Øst og U13 Øst i foråret 2018. Følg eliteholdene og alle klubbens breddehold på de sociale medier FacebookInstagramTwitter og YouTube

Klubnyt | Ballerup-Skovlunde Fodbold | Af Michael Bank Weltz, Klubkommunikation.dk