Dansk åbningssejr ved Elite Round

0
1294

U19-fodboldkvinderne sætter kurs mod EM med en sejr på 2-0 over Wales.

Af Solveig Valbjørn

Det danske U19-kvindelandshold er i disse dage samlet i Potugal, hvor holdet deltager i Elite Round. Her kæmper pigerne om en af de eftertragtede pladser ved sommerens EM-slutrunde for kvinder under 19 år.

Første modstander i kvalifikationen frem mod EM var Wales, og her kom Danmark godt fra start, da de igår vandt 2-0.

VSK-angriberen Signe Holt Andersen stod for den første scoring, der opstod efter et dansk hjørnespark. Med en halv time igen blev Cecilie Johansen skiftet ind, hvilket hun gengældte med et flot langskudsmål til slutresultatet 2-0.

Danmark spiller næste kamp torsdag den 5. april mod Portugal klokken 18:00.

Den danske startopstilling mod Wales: