Harder – the soft way

0
2109

Harder – the soft way

Tre østjyske piger fik sig i Storebededagsferien en oplevelse for livet, da de på en cafe i Wolfsburg mødtes med verdensstjernen Pernille Harder til en eksklusiv snak om karrieredrømme, pigefodbold og shopping.

Autografer, billeder og pigesnak

Det er svært at forestille sig ret mange professionelle elitesportsudøvere, der med sin far og mor under armen, og med kun to dage til en afgørende Champions League semifinale, tager sig tid til at mødes over en espresso og en smoothie med nogle af sine mange unge fans. Men det var netop, hvad den danske landsholdsanfører og Wolfsburgstjerne Pernille Harder gjorde, da hun mødtes med Anna, Karla og Karoline på Starbucks i Wolfsburg Store Bededag.

Mødet var en kæmpe oplevelse for pigerne, der oven i en masse autografer og billeder til scrapbogen fik et personligt og sympatisk indblik i Pernille Harders liv som professionel fodboldspiller. Hvor er det bare fedt, at unge piger kan få en sådan oplevelse, og hvor er det fantastisk for pigefodbolden, at forbilleder som Pernille prioriterer det!

Wolfsburg i Champions League-finalen – mere Harder

Efter fredagens cafemøde med Pernille var pigernes tur til det tyske allerede en ubetinget succes, men søndag fik de endnu en stor oplevelse, da de så Wolfsburg spille Chelsea ned under græstæppet og kvalificere sig til Champions League-finalen. En megatændt Pernille Harder var toneangivende for Wolfsburg og scorede selvfølgelig også et fremragende solomål foruden at diske op med et hav at frispilninger til sine medspillere.

Efter kampen var Harder sidste spiller på stadion, da alle fans blev takket og fik mulighed for at få taget billeder og få autografer. Også Anna, Karla og Karoline der fik en sidste selfie med hjem.