Odense Q profil: Personlige fejl straffes mod et hold som Brøndby

0
967

Odense Q måtte se sig slået af et stærkt Brøndby-hold. Med en sejr på hele 0-4 kæmper Brøndby fortsat videre i toppen af rækken, mens Odense Q stadig ligger i bunden. Odense Q’s profil Sille Struck var ærgerlig over nederlaget, men hun var også tilfreds med dele af spillet. Læs interviewet her:

Af Andrea Signe Trolle

Det er aldrig en nem opgave at gå på banen mod Brøndbys 3F-liga hold – og slet ikke i disse dage, hvor holdet jagter guldet i det spændende 3F slutspil. Lørdag eftermiddag var det Odense Q, som fik dette at mærke, da de måtte se sig besejret 0-4 af Brøndby. En profilerne hos Odense Q er midtbanespiller Sille Struck – og selvom hun var ærgerlig over nederlaget, så måtte hun efter kampen også konstatere, at Brøndby var for stærke:

”Vi spiller en hård kamp, mod et suverænt godt Brøndby hold, som spiller god fodbold. Jeg synes egentlig, at vi er okay med i perioder af kampen, men får aldrig helt fat. At vi hænger efter dem i store dele af kampen ender også med, at de scorer tre mål på 4-5 minutter, hvor vi bare slet ikke er der. Ser man bort fra det sidste kvarter af anden halvleg er jeg egentlig fint tilfreds med vores indsats, hvor vi løber mange meter og forsøger at spille med, og det lykkedes også i små perioder,” fortæller Sille.

Personlige fejl bliver straffet mod Brøndby

Ifølge Sille Struck, så var der flere faktorer i spillet, som gjorde det svært for Odense Q. For eksempel, så bliver de personlige fejl hårdt straffet mod et hold som Brøndby:

”Vi kommer til at stå for langt fra hinanden i kæderne, så vi bruger mange kræfter på at løbe og reparere hele tiden. Det betød også, at vi specielt i første halvleg ligger for langt fra vores direkte mand, så det bliver svært at lukke ned for dem. Vi har igen lært, at personlige fejl bliver straffet, når man møder så godt et hold og at vi alle 11 på banen bliver nødt til at levere
på samme tid, for at vi kan vise vores kvaliteter,” afslutter Sille.

Efter kampen ligger Odense Q fortsat i bunden af 3F-ligaens slutspil med 0 point. Brøndby derimod ligger op i den sjovere ende, men de har fortsat 2 point op til Fortuna Hjørring, der lørdag slog VSK Aarhus 1-3.