Svære kampe venter i gruppespillet til U19 EM-slutrunden

0
1154

Det danske U19-landshold står over for en svær opgave ved sommerens EM-slutrunde – og den er ikke ligefrem blevet nemmere efter landsholdets modstandere i gruppespillet blev offentliggjort mandag. Tyskland, Holland og Italien venter – og kun to hold kommer med fra gruppespillet.

Af Andrea Signe Trolle

Til juli drager det danske U19-landshold til Schweiz, som et resultat af en række flotte kvalifikationskampe, som har kvalificeret dem til EM-slutrunden. Mandag aften faldt det så på plads, hvem danskerne skal møde i gruppespillet.

…og det står nu klart, at det bestemt ikke bliver nogen nem opgave for de danske stjerner at komme videre fra gruppespillet. Danskerne trak nemlig Tyskland, Holland og Italien, som deres modstandere i det svære gruppespil.

De to bedste hold i hver gruppe går videre til de afgørende kampe – og selvom det er svære kampen, så er vi hos FODBOLD FOR PIGER optimistiske og tror stærkt på, at det danske landshold kan få nogle flotte resultater med fra EM.