Sidste hjemmekamp blev til en sejr for Varde IF U18DM

0
1301

Sidste hjemmekamp blev til en sejr for Varde U18DM

Af Redaktionen

Der var lagt op til en intens kamp på Sydbank Stadion i Varde, lørdag den 9. juni, hvor holdet skulle møde et stærkt spillende BSF hold. Gæsterne har hele sæsonen spillet tætte kampe, med alle topholdene i puljen og ligger og kæmper om 6 pladsen, sammen med AaB og Brøndby. Varde havde da også noget at skulle rette op på fra efterårets 7-0 nederlag til gæsterne.

Hele foråret har Varde holdet og trænerne, arbejdet intensivt hen imod at slutte godt af i puljen og gøre sig klar til efteråret og den nye U18DM sæson.

1. Halvleg

Fra første fløjt viste Varde pigerne, at de ville dominere denne sidste hjemmebanekamp og de lagde tungt pres på BSF pigerne, som ikke kunne få gang i deres pasningsspil. Selvom Varde dominerede første halvleg og havde flest skudchancer på mål endte den 0-0.

I pausen fik pigerne ros og der blev lavet nogle få justeringer og Cheftræner Jesper Callensen sidste peptalk inden de gik på banen lød “Fortsæt med at kæmpe og vise fysik, hvis vi scorer det første mål, så vinder vi denne kamp”.  – Det var også et sprudlende hold der gik på banen.

2. Halvleg

Varde fortsatte med at dominere kampen og Callesen fortog alle sine 3 udskiftninger i de første 20 minutter. Efter flere mislykkede hjørnespark, lykkedes det 70. minut med et flot indlæg fra Emilie Billing ind til en stærkt spillende Amalie Poulsen, som hamrer bolden perfekt ind i kassen. Og blot 13 minutter senere, efter et flot opspil, spiller Line Olsen en perfekt bold til Natasja Blicher, som har spillet sig fri og udspiller målmanden til en perfekt anden scoring. Men som alle ved, så er 2-0 føringen altid den farligste og i 88. minut scorer BSF på en fejl i Vardes forsvar.  Nu drejede det sig om overlevelse og ikke mindst fordi der var lagt 4. minutter til kampens ordinære spilletid. Heldigvis viste Mathilde Burgaard i kampen at der er en grund til at hun er på U16 Landsholdet. Hun stod en fantastisk kamp og var med til at afværge en udligning til 2-2.

Resultat 2-1 og 3 point på kontoen.

“Jeg er så stolt over pigernes indsats, de viste i dag, at vi var det bedste hold på dagen og at på trods af modgang i andre kampe, så viste vi overskud og troen på egne evner. Det var en flot holdindsats af samtlige piger, hvor ingen viste svaghedstegn, som vi kan bruge i sæsonens sidste kamp imod Brøndby” Udtaler Cheftræner Jesper Callesen

Sidste opgave i denne sæson for Varde IF er d. 16 juni i Brøndby.