BSF og eye4talent indgår unikt samarbejde

0
1871
BSF 3F Liga

BSF og eye4talent indgår unikt samarbejde

Af BSF

”Talentudvikling er vores passion”

Sådan lyder ordene i fællesskab fra Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) og eye4talent, der indgår et nyt samarbejde – et unikt et af slagsen, idet BSF bliver den første klub, der på kvindesiden kommer til at benytte sig af eye4talent. BSF investerer dermed yderligere i det allerede stærke talentudviklingsmiljø, hvor U18 DM og 3F Liga holdet i første omgang skal benytte sig af eye4talent.

eye4talent har med en innovativ tilgang skabt en talentudviklingsplatform, der ikke før er set, og som i dag indenfor drenge/herrefodbold bruges af blandt andre FC København, AGF, Lyngby og OB med ét mål – at involvere talenterne på et helt nyt niveau og skabe refleksive og beslutningsdygtige spillere med stort ejerskab.

I BSF kender man alt til talentudvikling. Klubben har de seneste 50 år haft pige/kvindefodbold, hvor man har været en af de førende i dansk fodbold og igennem årene på stribe har opfostret og udklækket nogle af landets bedste kvindelige fodboldspillere, herunder et hav af landsholdsspillere.

”Vi er i eye4talent utrolig stolte af at indgå samarbejde med BSF. I BSF og folkene omkring klubben har vi fra start af mærket en klub med ambitioner for talentudviklingen og det er altid opløftende at mærke. De seneste par år har vi i eye4talent primært arbejdet med både store og små fodboldklubber på herresiden. Med BSF får vi nu et tydeligt bevis på at vores udviklingsværktøjer også kan tiltrække interesse fra kvindefodboldklubber, der vil accelerere talentudviklingen,” udtaler Anders Thyme, marketings- og kommunikationsansvarlig i eye4talent.

Kenneth Iversen, sportschef for pige/kvindeeliteafdelingen i BSF, er begejstret for det nye samarbejde med eye4talent. Han ser frem til at kunne gøre vilkårene for talentudviklingen i klubben endnu bedre og for fremtiden skabe endnu flere fremtidige stjerner i dansk kvindefodbold. Kenneth Iversen udtaler:

”Talentudviklingen i BSF har i mange år været og er fortsat unik, men det er vigtigt, at vi hele tiden arbejder på at forbedre det, tænke nyt og anderledes. Vi bliver den første klub, der indenfor pige/kvindefodbold bliver en del af eye4talent, og det glæder vi os enormt over, da vi er overbeviste om, at det vil give rigtig meget værdi til klubben, til trænerne og til pigerne på U18DM og 3F Ligaen nu og fremover.”

”Pige og kvindefodbolden er inde i en enorm udvikling, hvilket vi også mærker i BSF. Pigerne og trænerne arbejder enormt hårdt, men er også ivrige efter at få redskaber at benytte sig af til at udvikle sig yderligere og udfolde den enkeltes og holdets potentiale. Derfor ser vi frem til at få et nyt unikt værktøj i form af eye4talent,” tilføjer Kenneth Iversen.

Vil hjælpe med at udvikle den næste Pernille Harder
eye4talent har ligeledes bemærket udviklingen indenfor pige og kvindefodbold såvel nationalt som internationalt – en udvikling og rejse, de sammen med i første omgang BSF nu bliver en del af.

”Vi kan som IT-virksomhed hverken gøre fra eller til ift. træningen på banen, men med vores IT-værktøjer brænder vi for at bidrage til træningsmiljøet uden for banen, og derved indirekte påvirke den individuelle udvikling og spillet på banen,” siger Anders Thyme og tilføjer:

”BSF ser flere muligheder i vores samlende talentudviklingsplatform og det er ingen hemmelighed, at vi glæder os meget til at følge hvordan spillerne på BSF U18DM og 3F Liga tager imod, at de nu får mulighed for at blive involveret endnu mere i deres egen udvikling.”

”Vi har stor tiltro til at kvindefodbolden med dens hastige udvikling og eye4talent er et godt match og forhåbentlig kan vi om nogle år sammen glæde os over at have bidraget til udviklingen af den næste Pernille Harder.”