BSF inviterer til pigecamp i efterårsferien

0
1693

Er du U10, U11, U12 eller U13 spiller, der brænder for fodbold og har lyst til at bruge de første dage af efterårsferien sammen med andre fodboldpiger? Så læs med her – for så er BSF pigecamp måske lige noget for dig. 

Af Andrea Signe Trolle 

Brænder du så meget for fodbold, at du har lyst til at bruge et par dage af din efterårsferie på driblinger og skudtræning sammen med andre fodboldpiger? Så er BSF pigecamp måske noget for dig. I uge 42 afholder Ballerup-Skovlunde Fodbold nemlig en tredages camp kun for fodboldpiger, der gerne vil blive bedre til at drible, sparke og øge deres tekniske færdigheder.

Campen løber over tre dage og starter fra mandag den 15. oktober til onsdag den 17. oktober. Alle dage er fra 9.45 til 16.00 og afholdes i Topdanmark Hallen i Ballerup. Her vil du blandt andet blive trænet af nogle af BSFs 3F Liga- spillere og U18 DM spillere.

Campen er for piger, der spiller i årgangene fra U10 til U13 og under campen vil spillerne blive inddelt i grupper ud fra alder og niveau. Prisen for tre dages intens fodboldtræning er 500 kr. og det inkluderer også frokost, frugt og kakao hver dag, samt en camp t-shirt.

Lyder det som noget for dig? Så kan du sende en mail til jj@bsfodbold.dk for tilmelding.