Champions League: Klogt spil og et stærkt sammenhold skal bryde Fiorentinas defensive mur

0
855

Fortuna Hjørring står onsdag aften klar på grønsværen mod Fiorentina i Champions League-returkampen. Fortuna Hjørrings cheftræner, Carrie Kveton, fortæller, at skarphed, klogt spil og et stærkt sammenhold er, hvad det italienske fodboldhold kan forvente.

 Af Camilla Bergholm

Et 2-0 nederlag blev det til, da Fortuna Hjørring på udebane mødte Fiorentina i den første Champions League-kamp. Onsdag aften tager Fortuna Hjørring mod Fiorentina i returkampen.

Fortuna Hjørrings cheftræner, Carrie Kveton, forventer at møde et stærkt Serie A-hold, der kommer til at stå lavt defensivt på grund af deres 2-0-føring fra forrige kamp. Derfor skal Fortuna Hjørring spille klogt, hvis de vil bryde den italienske mur.

Carrie Kveton gør det klart, hvor holdet skal være bedre:

”Vi skal være skarpere til at forhindre modstandernes omstillingsmuligheder og skarpere på dødbolde både offensivt og defensivt.”

Fortuna Hjørring tackler taktiske problemer

Det danske 3F Liga-hold har, ifølge Carrie Kveton, en stor styrke i deres taktiske alsidighed.

”Vi kan ændre én eller to positioner og have forskellige løsninger på de taktiske problemer,” siger cheftræneren.

Den danske trup har spillet mange kampe de seneste par uger. Det er blevet til flere ligakampe, pokalkampe og én Champions League-kamp. Alligevel har holdet stadig masser af ny energi at tage af.

”Vi er heldige at have en meget talentfuld trup, hvor vi ved udskiftninger eller ved at starte med en anden spiller fastholder et højt niveau. Ofte får vi et nyt energiboost og et nyt individuelt talent, vi kan gøre brug af,” siger Carrie Kveton.

Hjemmebane giver ekstra opmuntring

Kampen bliver spillet på hjemmebane, hvilket, ifølge Carrie Kveton, er en fordel.

”Vi håber at få et godt publikum ud til kampen til at give pigerne den ekstra opmuntring, de har brug for, når de skal grave dybt og skubbe til deres grænser,” siger den amerikanske træner.

Med god opbakning og høje forventninger til kampen er meldingen fra Fortuna Hjørrings cheftræner klar:

”Vi forventer en topklasse holdpræstation, hvor vi vil kæmpe med hver eneste tomme af vores vilje og energi for den 3-0 sejr.”

Kampen bliver spillet i aften klokken 19:00.