Hårdt kæmpende Fortuna Hjørring er ude af Champions League

0
814
Fortunaspillere jubler efter en søndagens scoringer.

Fortuna Hjørring kæmpede til det sidste fløjt, men måtte alligevel se sig slået ud af Champions League efter et 2-0 nederlag onsdag aften mod Fiorentina.

Af Camilla Bergholm

God fight var ikke nok, da Fiorentina onsdag aften slog Fortuna Hjørring med 2-0. Det danske 3F Liga-hold er derfor ude af Champions League.

Fiorentina stod for det meste af spillet i første halvleg. Fortuna Hjørring havde svært ved at stoppe Fiorentinas hurtige omstillingsspil, hvilket endte med at koste dyrt. Det danske tophold havde flere chancer, men var ikke skarpe nok.

Spillet vendte dog i anden halvleg, hvor Fortuna Hjørring i sidste del af kampen havde flest chancer. Holdet blev bedre til at læse italienernes omstillingsspil. Derudover fik danskerne en større boldbesiddelse, hvilket skaffede dem flere chancer.

Selvom Fortuna Hjørring kæmpede til det sidste, var der ikke noget at gøre mod et stærkt Serie A-mandskab. Fiorentina havde allerede en 2-0 sejr med fra deres første opgør. De to mål i returkampen giver derfor et samlet resultat på 4-0 til italienerne og sender Fortuna Hjørring ud af Champions League.