U18 DM-overblik: Tæt løb mellem topholdene

0
981

I weekenden var der atter gang i U18 DM-ligaen. Her viste topholdene Fortuna Hjørring og FC Nordsjælland igen gode takter, og begge klubber kunne igen hive en sejr med hjem. Derudover, så fik BSF hevet sæsonens første point hjem, da de på udebane spillede 0-0 mod Varde. 

Af Signe Holt Andersen

I weekenden blev der igen fløjtet gang i U18 DM. Weekenden bød på hele 7 kampe i ligaen, og efter denne spillerunde er det stadig Fortuna Hjørring, som er i spidsen.

Kolding Q – Silkeborg IF Q: 4-2

Kolding Q var inden weekendens kamp mod Silkeborg IF Q udråbt til storfavoritter, og det var også hjemmeholdet, som kunne sætte 3 point på kontoen efter lørdagens kamp. Pigerne fra Kolding vandt 4-2 og indtager dermed 4.pladsen i ligaen. Silkeborg IF Q har derimod kun 1 point efter de første 5 kampe og må derfor indtage en delt sidsteplads i rækken sammen med BSF.

Fortuna Hjørring – Team Viborg: 3-1

Fortuna Hjørring har fået en fremragende start på sæsonen, og de gode takter fortsatte i weekenden, da de på hjemmebane slog Team Viborg med 3-1. Signe Timmermann Clausen fra Fortuna Hjørring var igen i målscorens rolle, da hun scorede 2 kasser i kampen. Kampens resultat betyder, at Fortuna Hjørring indtager førstepladsen med 15 point i 5 kampe. Team Viborg har fået 7 point efter 5 kampe og indtager dermed liagens 8. plads .

Brøndby – Aab: 6-2

I kampen mellem Brøndby og Aab var der gang i den, da der blev scoret hele 8 mål.  Her var det hjemmeholdet fra Brøndby, som kunne gå fra banen med en sejr på 6-2. Brøndby har dermed 10 point efter 6 kampe og indtager ligaens 5.plads. Aab har derimod kun skaffet 4 point i 6 kampe og er derfor placeret på 12.pladsen.

Varde – BSF: 0-0 

Varde skulle på hjemmebane forsøge at besejre bundholdet fra BSF, men kampen endte målløs, og begge hold måtte takke af med 1 point i bagagen. Det ene point var det første point i sæsonen for BSF, som nu har 1 point efter 6 spillede kampe. Varde er på nuværende tidspunkt placeret på en 6. plads med 8 point i 5 kampe.

Team OdenseQ – Vildbjerg: 1-1

Inden weekendens kamp var Team OdenseQ placeret i toppen sammen med Fortuna Hjørring, men i søndagens kamp mod Vildbjerg måtte de gå fra banen med 1 point, hvilket betyder at de nu er placeret på 3. pladsen. Det er anden kamp i træk, hvor Vildbjerg spiller 1-1 (dette skete senest i onsdags mod Lyseng), og indtager nu 10. pladsen med 5 point i 5 kampe.

IF Lyseng – FC Thy Piger-Skyum: 2-2

Kampen mellem Lyseng og FC Thy Piger endte 2-2, hvilket var den tredje kamp i weekendens runde, som endte uafgjort. Lyseng har efter de første 6 kampe 6 point, hvilket rækker til en placering som ligaens nummer 9. Pigerne fra FC Thy Piger-Skyum har fået skrabet 4 point sammen i de første 6 kampe, hvilket betyder en placering som nummer 11.

FC Nordsjælland – B93: 3-0

FC Nordsjælland har fået en fremragende start på sæsonen, og deres gode resultater fortsatte i søndagens kamp på Farum Park. Her var B93 på besøg, og de blev sendt hjem med et nederlag på 0-3. Ligaens “nye pige i klassen” har på fornemste vis fået 15 point i de første 6 kampe. Dette betyder, at FC Nordsjælland nu kravler op på en delt førsteplads. B93 indtager 7. pladsen med 8 point i 6 kampe.