Brøndby klar til Champions League efter storsejr

0
969

Brøndby gæstede i dag Odense, hvor det blev til en storsejr. Kampen endte 1-10 til gæsterne fra Brøndby. FODBOLD FOR PIGER har fanget Brøndbys forsvarsprofil, Kamilla Karlsen, til en snak om dagens kamp og den kommende tid med Champions League på programmet.

Af Signe Holt Andersen

Kvinderne fra Brøndby går en spændende tid i møde. Onsdag den 17. oktober er der nemlig Champions League på programmet, når Brøndby gæster norske LSK. I dag gæstede Brøndby Odense Q, hvor de kunne gå fra banen med en sejr på hele 10-1. FODBOLD FOR PIGER har fanget en af holdets unge profiler, Kamilla Karlsen, som beskriver dagens kamp som en “super god optakt til Champions League”.

“Dagens kamp var en kamp, hvor vi havde bolden rigtig meget. Vi fik scoret en masse mål og fik godt gang i vores spil efter den lange landsholdspause. Vi fik en masse humør på, og derfor var det en super god optakt til onsdagens Champions League-kamp” fortæller Kamilla Karlsen.

Dagens kamp var den sidste kamp inden onsdagens opgør i Champions League, hvor Brøndby drager til Norge for at møde LSK. Ifølge Karlsen, så er det et Brøndby-hold i topform, som drager til Norge.

“Jeg synes, at vores hold står rigtigt godt..Vi fik brugt kampen på at få vores eget spil igang og  fik scoret en masse. Derfor synes jeg, at holdet ser godt ud op mod kampene i Champions League” siger hun.

LSK fører suværent den norske liga, og det er derfor en svær opgave, som Brøndby står overfor. Brøndby-holdet er fyldt med optimisme, men forventer en meget intens kamp.

“Jeg tror, at det bliver en super intens kamp med en masse nærkampe. Det er jo Champions league, og her er niveuaet super højt. Vi har gode muligheder, og jeg tror det bliver en super fed kamp” lyder det fra Kamilla Karlsen.