Åben træning i Vejle Boldklub

0
2537

Alle interesserede piger inviteres til åben træning med VB’s U-14 og U-16 i slutningen af november og starten af december måned

Af: Ole Kristensen, Vejle Boldklub

KLUBNYT

Da vi i Vejle Boldklub gerne vil gøre vores U-14 og U-16 pigeafdeling bredere, inviterer vi alle interesserede piger, årgang 2005, 2004 og 2003 til åben træning i slutningen af november og starten af december. Dette gøres i samarbejde med klubbens partner, Vejle Idrætsefterskole, som også er aktiv i bestræbelserne på at styrke pigefodbolden i Vejle og omegn.

Er du en spiller, som har ambitionerne, modet og viljen til at spille på højeste ungdomsniveau i U-14 eller U-16, som skal kæmpe om oprykning til foråret, og vil du samtidig være en del af et helt unikt træningsmiljø, hvor der fokuseres på fælleskab og din udvikling, ja – så har du nu muligheden.

Vores U-14 hold har sikret sig en billet til forårets Liga 1, så vi igen i 2019 kan tilbyde højeste ungdomsniveau i denne række, hvor der spilles om det Jyske Mesterskab, og DBU Jyllands Pokalturnering, hvor pigerne har spillet sig til fjerde runde. Vores ambition er at få et ekstra hold koblet på årgangen til foråret for at kunne tilbyde alle piger kampe og udvikling med et hold i Liga 1 samt et andethold.

Vi træner mandag, onsdag og torsdag her i vintersæsonen fra 17:45-19:15 i VB Parken, Hellumvej 9, Vejle.

De åbne træningspas ligger i uge 48 og uge 49, med efterfølgende mulighed for prøvetræning/forløb i de efterfølgende uger samt træningskampe.

U-14 holdet rummer 18 spillere i truppen, og U-16 holdet 20 spillere, og derfor er et af vore mål at få bygget et hold mere på i hver årgang til foråret 2019, så netop alle har mulighed for udvikling.

Yderligere info og tilmelding skal ske til Sportslig leder, Benny Gylling på bg@vejleboldklub.dk eller til U-14-træner, Oliver Lundgaard på tlf. 21 85 24 36 eller ol@vejleboldklub.dk.