Anders Vang ny 3F-cheftræner i B.93

0
1595
B93 er nummer syv i 3F ligaen med et point mere end bundholdet Odense Q. Arkivfoto: B93

B.93 har ansat Anders Vang som cheftræner og den tidligere Brøndby-træner Christina Jensen som assistenttræner

Anders Vang, der kom til B93 som U18 DM-træner for halvandet år siden, bliver ny cheftræner for klubbens 3F-ligahold. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Ny assistenttræner for holdet bliver Christina Jensen, der de sidste fire år har været U17 DM- og U18 DM-træner i Brøndby og senest skulle have været 1. divisionstræner i Greve Fodbold, som dog valgte at lukke sit 1. divisionshold inden “Stinna” nåede at komme i gang.

Anders Vang har været træner i flere klubber. Han startede i Ølstykke og kom siden til bl.a. BSF, hvor han har været U16 og U18 DM-træner og også har hjulpet til omkring 3F-holdet.

“Vi er glade og stolte over at kunne præsentere en ny, ung cheftræner fra egne rækker, kombineret med erfaring og ekspertise udefra,” siger Lars Lüthjohan Jensen, bestyrelsesformand i B.93 Kontraktfodbold Aps, på hjemmesiden.

Tak til afgående trænerteam

Han takker det afgående trænerteam, Jessica Rodríguez og assistenttræner Kim Baun, for indsatsen.

“Trænerteamet har haft en kæmpe udfordring på hænderne med at få holdet i 3F Ligaen, og vi er taknemmelig for deres flid og passion. Men især grundet de manglende resultater følte vi, det var nødvendigt med en ændring,” siger Lars Lüthjohan Jensen.

Oprykkerne B93 ligger aktuelt på en syvendeplads med kun to point. Holdet tabte lørdag 4-0 ude til VSK Aarhus.