BSF piger søger nye holdkammerater.

0
1958

BSF piger søger nye holdkammerater.

Klubnyt | Af Gert Sørensen, Ballerup-Skovlunde Fodbold

Så har du lyst til at prøve kræfter med fodbold på højt niveau og blive en del af et inspirerende og udviklende talentmiljø hos en af de mest traditionsrige klubber inden for pige/kvindefodbold, så er muligheden her.

BSF åbner nemlig for at alle interesserede spillere kan komme og prøve sig af i klubben. Er du fra årgang 2007 eller ældre, så er der mulighed for at komme og være med i løbet af de kommende måneder – vi byder varmt velkommen og tager godt imod alle.

Stolte traditioner

BSF kvinde-pigeafdeling har i år kunne fejre 50 års jubilæum og vores 3F Liga hold og U18 DM hold er de to højst prioriterede hold i hele klubben, så vi har god tradition for at satse på kvinde/pigefodbold.

Elitært træningsmiljø

Alle elitehold træner 3-4 gange om ugen og har derudover mulighed for styrketræning samt behandling hos klubbens behandlerteam (massør og fysioterapeut), her har 3F og U18 DM dog første prioritet i forhold til tider.

Elitepiger og uddannelse

Vi samarbejder med diverse uddannelses institutioner og kan derfor tilbyde morgentræning allerede fra 7 klasse og til og med endt gymnasial uddannelse og uddannelse er en naturlig del af udviklingssamtalerne som der holdes 2-3 af pr. år med den enkelte spiller.

Rejser/ture

Vores klub har fokus på at det sociale og fællesskab skal gå hånd i hånd med det sportslige også på tværs af årgange, hold og køn og hvor der er plads til både breddespilleren og elitespilleren, holdene deltager derfor i turneringer og stævner i ind- og udland og vores U16 og U18 elitehold deltager hvert år i Dallas International Girls cup og også i 2019 skal holdene en tur ”over there”.

Optræning

I vores kvinde-pige afdeling fra U13 til 3F ligaholdet har optræning altid været en vigtig del af den enkelte spillers udvikling, optrænings aftaler sker i samarbejde mellem trænerne på de enkelte hold og spilleren, dog altid med spilleren i centrum og ud fra princippet 25-50-25 som beskrevet I DBU’s holdninger & handlinger, pt. har vi eksempelvis 6 spillere fra vores U18 DM der træner op på 3F, derudover har vi en månedlig fællestræning for eliteholdene.

Elitehold og trænere

Så har ovenstående givet dig blod på tanden og lyst til at prøve BSF af så kan du kontakte chef trænerne på de enkelte hold eller møde op på en af træningsdagene.

U18(Årgang 01-02-03): Torben Frost Clausen på mobil 30667333.

U16(Årgang 03-04): Brian Trolle på mobil 22504228.

U14(Årgang 05-06): Bo Hillmann på mobil 52407535.

U13 (Årgang 06-07): Michael Fischer 24823341.

Vores ungdoms elitehold spiller i følgende rækker U18 DM (landsdækkende række), U16 Øst 1, U14 Øst 1 og U13 Øst 1 og vi satser også på at kunne stille et U18 Øst hold I den kommende sæson, der findes ligeledes breddehold I disse årgange

Senior
Ved interesse for at prøve sig af på senior niveau kan sports og talentansvarlig Gert Sørensen ligeledes kontaktes på ges@fdc.dk eller mobil 29433763. BSF har både elite og breddefodbold på senior niveau i form af 3F Liga hold, 1. divisionshold og samt et kvindeserie1 hold og på Sjælland er BSF den eneste klub der kan tilbyde senior spillere hold i de 2 øverste rækker.

Følg pigefodbold i BSF
Følg også Pigefodbold i BSF på klubbens hjemmesideFacebookInstagram eller Twitter